domingo, 29 de septiembre de 2013

Presentació dels cursos 2013-14

Dijous passat vàrem presentar a Calafell els nous cursos per a propietaris de l'associació Gossos en Acció. La presentació va durar al voltant de dues hores aproximadament i ja van quedar establerts els grups que formaran cada curs. Aquest any, l'associació ofereix tres cursos: educació bàsica, educació esportiva i habilitats canines.


En el curs d'educació bàsica tractarem problemes de convivència, i cada classe anirà enfocada a problemes concrets. Les clàsses seran majoritariament teòriques, dins de l'aula, però també es realitzaran activitats pràctiques durant el curs per tractar els problemes de cada gos. Farem una classe setmanal que serà cada dilluns de 18h a 19h, i alguns dissabtes es plantejaran les activitats pràctiques.

Al curs d'educació esportiva la Marina Ordoño ensenyarà als alumnes a construir una sèrie de comportaments que més endavant ens permetran iniciar-nos en qualsevol activitat amb el nostre gos (agility, disc-dog, dog-dancing...) partint d'una base de comportaments ensinistrats (quiet, seu, dret...).

El curs d'habilitats canines està enfocat a aquells propietaris que ja tinguin una base d'ensinistrament amb el seu gos i que vulguin profunditzar més en aquest maravellós món. De la mà de l'Agustí Llagostera, els alumnes tindran oportunitat d'ensenyar comportaments nous i aprendrem a divertir-nos amb el nostre gos compartint una activitat molt gratificant i estimulant.

Tots els cursos tenen una durada de 3 mesos, fent una pausa en Nadal i continuant al gener. Per demanar més informació al voltant dels horaris i els preus dels cursos poseu-vos en contacte amb l'associació a https://www.facebook.com/gossosenaccio.associacio?fref=ts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario