lunes, 2 de noviembre de 2015

Filosofia DVB on air!

Aqui us deixo les ultimes tres intervencions! recordeu que la secció comença una mica més tard de la meitat de programa (1h i 10 mins aprox).



Sabriem explicar en dues o tres paraules què és un gos? Bé, no cal, aquesta és l'excusa perfecte per xerrar una mica sobre la naturalesa real del gos i la importància que aquesta naturalesa té en el seu desenvolupament com a individu. Una secció molt interessant tot i no parlar de cap tema en concret :)

Us heu adonat que al nostre voltant hi ha moltes persones amb superpoders? Concretament amb el superpoder de la vidència. Això és el que pensem sovint quan actuem de determinades maneres en situacions molt variades. En aquesta secció parlem sobre les anticipacions que molts propietaris realitzen amb la millor voluntat d'evitar algun conflicte però que sovint el que fan es acabar provocant-lo o  agreujant-lo.

Filosofia DVB vol. III
Arran de la frase "no esperis resultats diferents si sempre fas el mateix" hem reflexionat sobre alguns comportaments que perduren en el temps i sobre què fem nosaltres per tractar de solucionar-ho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario