domingo, 31 de enero de 2016

cap al DVB Challenge!!!


Amb la entrada del nou any nous projectes es divisen a l'horitzó de DVB. Continuarem treballant com hem fet sempre, tractant d'oferir a qui ens vulgui escoltar la oportunitat d'enfocar l'educació canina d'una manera particular i a la vegada i sobretot, tractant de difondre un missatge de respecte allà on anem.
I és gràcies a aquest últim punt que neix un nou repte pel 2016. El DVB Challenge.
En aquest repte personal m'he marcat recòrrer 100km en 5 dies combinant dos de les meves aficions: la bici i passejar a peu per la muntanya.
Sé que a priori pot no semblar gaire, ja que equival a fer 20kms al dia, pero creieu-me que tractant-se de mi, és molt. No estic gens en forma i abans de plantejar-me recòrrer cap distància necessito un mínim d'entrenament.

I aqui és on m'agradaria fer un petit incís. Les condicions en les que penso recòrrer la distància es basen en la "normalitat". És a dir, no estic parlant de fer una dieta concreta i específica per millorar el meu rendiment ni cap entrenament exigent.
Tractaré básicament de no castigar-me el cos, de no forçar i no fer-me mal perquè el propòsit principal d'aquest repte és gaudir de l'entorn que visitaré. De vegades gaudiré en companyia de Rudy i de Luna (quan faci les etapes a peu) i de vegades gaudiré sol anant per camins en la bici.

Si sóc capaç de finalitzar aquest repte en bones condicions, l'any que ve potser amplio les distàncies. Ja es veurà.

De moment puc dir que les ubicacions escollides per aquest any son molt especials per mi. Son llocs que fa molts anys que vull visitar i que per un motiu o un altre, tenen punts d'interès en forma de llegendes i "misteri".

En prmer lloc partiré de casa i farem una etapa en bici d'aproximadament 30km per les muntanyes que ens envolten.

El segon dia em traslladaré cap a Pratdip. Pratdip és una localitat de la provincia de Tarragona. Allà farem un total de 3 etapes, 2 a peu i 1 en bici. Visitaré l'entorn màgic de la zona i tractaré d'esbrinar si les llegendes de gossos silvestres anomenats dips poden tenir algun sentit. Luna i Rudy m'acompanyaran en les dues etapes a peu i gaudirem de la Natura plegats.

Farem nit a Pratdip i les tres etapes les dividirem els dos dies.
Un cop finalirtzada la quarta etapa a Pratdip, acabarem la jornada fent un tomb relaxant i tornarem cap a casa a sopar i descansar.

La cinquena etapa em portarà a visitar una zona privilegiada com és el Parc Natural del Garraf. Farem una ruta en bici per la zona, tractarem de visitar el Monasteri Budista del Garraf i aprofitant la benentesa, procurarem treure'n de tot plegat un aprenentatge.

La sisena etapa tindrà lloc a Montserrat. No cal dir gaire sobre la zona, l'entorn, la màgia que envolta la muntanya o la serralada més simbòlica i extranya que conec. Farem una ruta a peu amb Luna i Rudy per conèixer una mica millor la "muntanya serrada".


Per finalitzar faré una última etapa en bici per les muntanyes de Cunit i acabaré novament on vaig començar, a DVB.
Tot aixó anirà acompanyat de la deguda narració al blog amb il·lustracions fotogràfiques i descripció de l'aventura.

Però això tindrà lloc a l'agost, ja que és quan tinc vacances i quan puc disposar de 5 dies consecutius per mi. Fins llavors, aniré entrenant per agafar millor forma i poc a poc veurem si arribaré a l'estiu amb bones perspectives o no.
Sigui com sigui, el repte final no és gaire difícil d'assolir: gaudir de la Natura, gaudir d'entorns naturals i també aprendre.

No cal dir que si algú vol acompanyar-me en algun tram o etapa serà benvingut/da!! Només cal tenir ganes de passar una bona estona en bici o a peu :)

Salut i fins aviat!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario