lunes, 16 de mayo de 2016

Jordanda de Tallers a Cardedeu

En un parell de setmanes, juntament amb el Jordi Herrera, durem a terme una jornada de tallers d'educació canina a Cardedeu destinada a aprendre una mica més sobre la relació que mantenim amb els nostres companys peluts.
En aquesta ocasió hem plantejat una jornada enfocada a tractar dos aspectes molt concrets: la comunició i el vincle. 

Creiem que afinant una mica les nostres habilitats en aquestos dos camps podem millorar molt la qualitat dels passejos, de la convivència a casa i, en definitiva, la nostra relació.

Per fer-ho, proposem aprofundir en aspectes com el silenci, la intervenció, els passejos...convidem a replantejar-nos algunes coses de forma que ens sigui més fàcil, còmode i eficaç relacionar-nos amb els nostres companys.

Els tallers, un al matí i un altre a la tarda, estan pensats per participar-hi amb acompanyant caní. També es poden realitzar sense gos o gossa però creiem que serà més profitós si veniu acompanyats. 

Si no voleu venir amb el vostre company o companya, també cap la possibilitat de venir amb un gos de refugi, casa d'acollida o de protectora. Això sí, sempre amb el vistiplau de les parts implicades.

La zona on farem el taller, el parc Pompeu Fabra, és espectacular, i si el temps ens acompanya, la jornada serà genial. 

Us hi esperem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario