lunes, 12 de diciembre de 2016

Novetats pel 2017!

Ja estem arribant al final d'aquest any i a DVB estem preparats per començar el 2017.

Durant el mes de gener posarem en marxa dos grups de treball enfocats a treballar amb els propietaris que vulguin millorar algun aspecte del passeig. Lladrucs, estravades i tensions de corretja, inseguretats... 

Funcionament dels grups.

Cada grup estarà format per un mínim de 4 persones (i gossos) i per un màxim de 6.
A cada grup es proposaran 6 sessions: 3 reunions de 2 hores on anirem sense el gos o la gossa i tres sessions pràctiques d'1 hora o hora i mitja que realitzarem acompanyats pels nostres companys peluts.

Les reunions es duran a terme en una sala i tindran com a finalitat l'exposició de la problemàtica particular de cadascú, l'intercanvi d'impresions i experiències i la forma d'enfocar les possibles solucions. 

També seran reunions obertes al debat, a resoldre dubtes i, al cap i a la fi, obertes a aprendre els uns dels altres. Les tertulies (per dir-ho aixi) seran "guiades" o "moderades", és a dir, que els mateixos participants escolliran els temes dels quals parlarem però jo m'encarregaré de que els temes tinguin relació amb els problemes que intentarem resoldre. 

Les sessions pràctiques duraran entre una hora i una hora i mitja (en funció de l'activitat) i estaran enfocades a posar en pràctica allò que hem après en companyia dels nostres companys. En aquestes sessions comprovarem els progressos i resoldrem dubtes in situ per tal de continuar millorant.

En quant a la temàtica general dels grups, la idea és crear dos grups per treballar dos aspectes ben diferents del passeig. Per una banda, un grup estarà enfocat a aquelles persones que tinguin problemes alhora de portar el gos o la gossa lligat de la corretja. I per altra banda, un altre grup estarà dirigit a les persones que tinguin problemes ahora de deixar anar al gos de la corretja. Dos aspectes aparentment contradictoris però que responen a dos fenòmens molt habituals en les relacions humano-canines.

D'aquesta forma, en un grup les reunions i les activitats estaran plantejades per tal de resoldre problemes associats a la corretja mentre que a l'altre s'estarà realitzant una tasca similar però amb una temàtica relacionada amb els moments de "llibertat" dels nostres companys.

La durada total del treball en grup serà de 9 hores (entre sessions pràctiques i reunions) i la idea es acordar les dates entre els membres per tal de que tothom pugui assistir a totes les reunions i activitats proposades. 
En un principi està preparat per fer-ho en 3 setmanes. Això vol dir que es realitzaria una reunió i una activitat cada setmana. Però ser un grup reduit crec que ens permetrà, entre altres coses, acordar les 6 dates entre tots el primer dia.

Crec que participar d'aquests grups serà molt interessant i enriquidor tant per nosaltres com per a ells. Si algú està interessat en aquest treball de grups, vol més informació o vol participar-hi només cal que m'envii un correu i estarè encantat de resoldre qualsevol dubte :)

Salut i fins aviat!

PD: Això és només un petit avenç... Estic preparant moooltes cosetes més de les que aviat tindreu noticies! Apa deuuu...!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario